Tuesday, July 20, 2010

Druivenplukkers / Workers in the Vineyard

Het is vakantie en het is warm in Nederland. Ik heb tot nu toe veel binnen gezeten tekenen en computerspelltjes spelen. Voor de kinderpagina´s voor de volgende Mot Målet. Één van de thema´s voor het volgende nummer is "bekering", ik heb even na moeten denken hoe ik dit voor de kinderen wil behandelen. Uiteindelijk heb ik gekozen om een zoekplaat te maken van één van de gelijkenissn die Jezus vertelde. Om er in te komen heb ik even een pagina met druivenplukkers getekent.

Ik ben indertussen bijna klaar met alle inktwerk voor de hele tekening. Het is we een werk, maar ik geniet er van. Het is ook niet makkelijk om het in de vakantie te doen. Wanneer ik hier mee klaar ben ga ik nog een artikel schrijven met illustaties er bij.

It holiday and hot in Holland. I have been sitting inside a lot to make drawings and play computer-games. I am making a big drawing for the children´s pages for the next Mot Målet, one of the theme´s will be "repentance". The drawing will go over the whole page, and it is from a story Jesus told. To prepare myself, I drew a page of "workers in the vineyard".

I am almost done with all the inking, it is a lot of work, but I am enjoying myself. It is not easy to do this in holiday time. After I am done with this I will write an article and make some illustrations for it.

No comments: