Tuesday, January 4, 2011

Aanbod / Offer

This week I have to work in the kitchen a bit, making breakfast for 350+ people

Allereerst nog een gelukkig nieuwjaar iedereen, ik hoop dat jullie een goede jaarwisseling gehad heben. Ook in het nieuwe jaar ga ik lekker door met bloggen. Juliie krijgen elke dinsdag een tekening te zien die ik voor mijn werk of voor mezelf gemaakt heb. En ik schrijf kort wat ik de afgelopen week gedaan heb. Soms hebben de tekening en de tekst met elkaar te maken, en soms niet.

Voor de kerst had ik het bijbels dagboekje voor 2011, en nu we al vier dagen in het nieuwe jaar zijn heb ik het al een beetje kunnen gebruiken. Ik wilde graag een dagboekje hebben zodat ik makkelijker mijn dagelijkse stukje bijbel kan verwerken. Vorig jaar probeerde ik elke dag een stukje te lezen en er dan wat van te leren, maar dat was uiteindelijk een te los systeem. 

In het verlangde hiervan bedacht ik de afgelopen week dat het goed zou zijn als ik ook een aantal andere input-bronnen zou aanpassen. Zo zit ik voor mijn werk de hele tijd achter de computer en daar zijn er zoveel sites waar ik me graag door laat inspireren. Toch merk ik dat ik helemaal niet de tijd neem om al de inspiratie te verwerken, om er iets mee te doen. Net als met het bijbel lezen is het vaak dat ik er alleen maar door lees, ipv. het me eigen maak.

Er is een giga-aanbod aan allemaal leuke en leerzame dingen, maar ik kan echt maar met één ding te gelijk bezig zijn. Ik heb vierentwintig uur in één dag, en op sommige van die dagen heb ik deadlines.

Mijn voornemen is om de goede keuzes te maken, ik kan niet alles doen, ik heb niet overal de tijd voor. Net als de tekening hierboven, het is te veel om voor één ontbijt alle brood en alle beleg te nemen. Voor mijn bijbel lezen heb ik er voor gekozen om het bijbelse dagboekje te gebruiken, dan weet ik dat ik opweg geholpen word, ipv. dat ik elke dag de bijbelstudie zelf moet verzinnen. Hoe ik het voor mijn werk en mijn hobbies ga doen weet ik nog niet helemaal.


More and more things have become like a extensive buffet, there are so many good and fun things to do and be part of. I have a number of sites I like to visit in relation to my work as a graphic designer, but it usually stays with being inspired, and I don´t do anything with the illustrations I am looking at.


I have becoming more relaxed in having to be inspired all the time and I rather want to prioritize doing something with it and getting something out of it.

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.